Sider

Besøgende

12 maj 2013

Jeg var til bryllup i går...

... hos min fætter og hans nu søde kone.
Det var virkelig hyggeligt - festen blev holdt et sted med rigtig mange faciliteter (klatrevæg, hjemmebiograf, bordfodbolt, airhockey, trampoliner, op til flere barer, mulighed for overnatning, festlokaler - og alt, hvad man kan tænke sig.
Der var masser af muligheder for at nyde omgivelserne - og drengede kedede sig ikke et sekund. Jow, det vil sige... Midt under ceremonien i kirken, synes Christian altså ikke han gad høre mere - og da Thomas tog ham på skødet, og der var allermest stille i kirken, siger han så li' så klart: "Far er dum..." Så fik han da lige gjort opmærksom på, at han var der.

Og så skal jeg ellers love for, vi fik den mest alternative brudevals, jeg har set.
De stod og fjumrede med at komme i gang, indtil musikken blev stoppet brat - efter en 20 sekunders tid, og så skal jeg da ellers love for, der kom disko-træsko ud af højtalerne og både brud og gom fyrede den af. Det var et ganske godt alternativ, hvis man ikke lige havde fået brudevalsen lært... :)

Ville nu også lige vise det hjerte, jeg havde lavet til ranken (æresporten)


Og nej - det blev ikke særlig traditionelt.
Først og fremmest fordi, jeg ikke kunne få lavet et pænt symetrisk hjerte, og da jeg havde lavet denne form, havde jeg ikke noget pænt papir at dække hjertet med. Så jeg har her været i gang med sprtelmasse, krakelering, mist, blonder, lak osv. Bogstaverne måtte jeg selv tegne og klippe ud, da jeg ikke lige havde andet, der kunne bruges.
Men jeg hyggede mig - det er så længe siden, jeg har haft fat i de ting.


Ja - en ny taske, måtte der også til.
Den blev flettet af slikpapir fra Sherifstjerner - og det passede helt perfekt til tøjet, jeg havde på.

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Smukt hjerte du fik lavet og tihi kender godt den alder hvor deres stemmer er høje og klare lige når de IKKE behøver at være det - de kære små. Fint lige at kunne lave sig en ny taske når man trænger =0)

gretheB sagde ...

Er vild med det hjerte - det var bare super flot - lidt råt og alligevel super romantisk.

Alice Schmidt sagde ...

fantastisk hjerte :-)

Charlie sagde ...

Tak for din søde kommentar og god resten af søndagen herfra. =0)