Sider

Besøgende

10 maj 2013

Jo jo, man skal vel lære det...

Det er så sjovt, som Christian begynder at gå Casper mere i skoene, efterhånden som han bliver ældre - og så alligevel på sin helt egen måde. Casper er jo en haj til dansk og matematik, og han kendte alt til bogstaverne, inden han startede i børnehaven. Nu sidder han og læser teksterne på fjernsynet, og procentregning falder han ret naturligt - i en alder af 8.

Christian har jo været bagud i sin udvikling - og er det stadig på nogle punkter. Men knægten er sgu ikke dum. Han har fattet talsystemet - kan ikke helt huske, hvor 80 ligger i rækkefølgen og sådanne småting, men han har forstået at tælle videre, når han når de 100.
Og så gør han det, Casper aldrig rigtig har gjort - han gik i gang med at skrive tallene. Eller rettere - han tegnede dem, som han så dem. Det var ret imponerende at se.

Nå - det jeg egentlig ville hen til var her i eftermiddags, hvor jeg fandt ham meget stille og optaget ved sofabordet. Jeg iagttog ham lidt, og det gik op for mig, at han gik frem og tilbage mellem fjernbetjeningen og sit lille kladehæfte - tjekkede "Panasonic" ud og skrev bogstaverne i hæftet.Her på billedet er han så ved at skrive nogle ord fra forsiden af en bog - efter samme princip, frem og tilbage...

3 kommentarer:

Hanne Funch/Fruscrap sagde ...

"Hver fugle synger med sit næb", og hvert barn lære på helt sin egen måde.
Velkommen tilbage i blogverden.

gretheB sagde ...

det var da en rigtig kreativ og sød måde.

Charlie sagde ...

Hvor ER han blevet stor. SÅDAN Christian - fint at han træner. Min yngste datter havde også stærke briller allerede som lille (dog ikke så stærke som jeres drengs) og brugte samme teknik i starten når hun skulle skrive noget af - indtil hun kunne huske flere bogstaver ad gangen. God weekend i din del af landet. =0)