Sider

Besøgende

25 oktober 2010

Ïiihhhhh - jeg elsker mit nye værelse...

... og der bliver også brugt mange dejlige timer på at lave forskellige ting. Og jeg er stadig lige forundret over, hvor let det er at få ryddet op igen, at finde mine ting - og få dem brugt.


Jeg må sige - det fungerer optimalt, og Thomas fik de sidste stænger hængt op i går, så jeg kunne få båndrullerne fra gulvet op på væggen... ja - da jeg havde fået dem filtret lidt fra hinanden og rullet op igen. Hvorfor??? Jo, Christian syntes, de var vildt spændende, og han har stablet dem, rullet med dem, kastet lidt med, lagt dem i kurvene igen for at tage dem op og starte forfra. Ja, det gav da mig lidt tid til at lave lidt, og knægten elskede det.
Og det har jeg så fået forpurret... ;o)


Og ja - jeg har produceret julekort i lange baner til Cancerkort og mit eget lille projekt her i Løjt. Og det er blevet til rigtig mange, så nu kan de bare komme an, kan de... ;o)
Her er lige et lille udpluk af produktionen:


Og ja - det var så lige nogle Toffefee æsker... ;o)Og så skal I da også lige have det kort med, som jeg lavede til min mor - hun har fødselsdag i dag, så vi var forbi til en herlig gang hjemmelavet suppe. SÅ skønt.


Kortet måler 21 cm


Skulle du lige slå et smut forbi min salgsblog, vil du opdage, at der er masser af blonder til salg... ;o)

6 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej ven - hvor HAR du været flittig - var helt bekymret fordi der gik flere dage - jeg tænkte - ÅH nej - nu glemte de at sætte et håndtag indvendigt på døren til det scraprum og hun sidder fast derinde og kan ikke komme ud.. fnis... Superlækre chokoæsker og mægtig fine julekort - og blonder - hva - jeg må da lige kigge lidt. Ha' en god uge - her tæller vi kort og pakker i kasser så jeg er helt hudløs på fingrene. =0)

LindaS sagde ...

OMG for en stak flotte og inspirerende kort. Jeg er især vild med det hvor der er rensdyr papir for oven.

Karina Bunkenborg sagde ...

Super flotte kort. Du er bare så god til at sætte pynt sammen så det passer perfekt til hinanden. Håber vi ses i morgen.
vh Karina

Linda sagde ...

Hold da helt op hvor har du lavet mange smukke kort - jeg skal da lige love for der sker noget når du går igang. Og det sidste du har lavet til din mor er så flot og enkelt. Og tillykke med hende :0)

Berit Bilde sagde ...

smukke kort og chokoæsker.

Hvad skulle jeg dog gøre uden dine flittige hænder.

Jeg er spændt på om chokoæskerne ryger med det samme hos mine kolleger i Hadsten.... De skal derop på mandag (håber da vi når at ses inden)

Karin sagde ...

Hold da maule, hvor er du flittig ;-) men det er måske slut nu, du har fjernet bånd-rullerne fra Christian højde ;-)
Narh, mon ikke du finder en time histen og pisten ;-))