Sider

Besøgende

13 oktober 2010

Nu kan JEG ikke vente mere...

Jeg har sådan glædet mig til at vise værelset - stængerne er ikke sat op endnu, men den hænger lidt i en magnettavle, der ikke rigtig vil makke ret - og da stængerne hænger i forhold til dem, skal Thomas lige have lidt tid til at få det gjort.


Men - nu til den STOOOOORE afsløring.
Kan I huske førbillederne:

Ja - der er sket noget siden - se bare... :


Jeg har fået den ene rumdeler ud - og fået mere bordplads den vej. Rodebunken i forgrunden er mit restepapir. Det fungerer fantastik at have det stående dér. Det er bare lige at trille derhen på kontorstolen og bladre i det.

Jeg har fået hele 25 skuffer, jeg kan have mine ting i - og dem kan jeg også bare trille hen til. Og jeg kan lige vende mig 180 grader, og så har jeg det fulde overblik over min magnetvæg - og der fungerer vildt godt. Det er bare at tage den bøtte eller holder ned, man skal bruge, og have den på bordet. Jeg elsker den væg.

Rumdeleren, der fik lov at blive, og som Thomas har stabiliseret med et ekstra hjul under midten, da han mente den var ved  at bukke under for vægten af alt papiret. Jeg tænkte, at så kunne den sikkert holde til mere, så jeg smed lige 9 kasser ovenpå... ;o)

Den anden ende af værelset. Skabet til venstre skal også lige have nogle hylder - men det haster nu mindre. Jeg bruger ikke det der står der så meget.

Bordet er ikke mere end 60 cm dybt, men det er faktisk rart. Jeg kan nå rigtig meget fra væggen , uden at skulle rejse mig. Og der er jo masser af plads lige til venstre til at lægge fra på, og al værktøj, lim og alt det jeg bruger meget, er lige for snuden af mig.

Der er et dejligt stort hjørne. Jeg troede egentligt, jeg ville blive lidt træt af det - men hey, der var plads til computeren, som også er flyttet med på værelset.

Jeg har de punches, jeg bruger mest, hængende på denne stang. I glassene har jeg sådan lidt af hvert. Men der er "kighuller" i, så jeg kan se indholdet.

Bordet her er så 75 cm dyb - en nødvendighed, da der er en radiator inde bagved, som skufferne skulle fri af. Men det er jo vildt lækkert. Jeg hr en ekstra skæreplade liggende, så jeg kan stemple, male og sådan der. Og så skæremaskinen, en radio og diverse. Ja - og så stængerne, der hænger under mine magnettavler. Der kommer to mere op, så jeg kan alle mine hele båndruller i kurve.

Mit dejlige udsyn, når jeg vender mig. Skønne magnetstrimler, jeg fandt i Tiger. Lige til at smide et stykke papir under - og så er farverne jo bare skønne... ;o)

Lidt af skufferne, hvor alt er arrangeret, så jeg har et overblik, når jeg åbner dem. Kun kasser med transparent  låg, har låg på, ellers ikke. Jeg blev nødt til at have det hele, så jeg kan se det, uden at skulle åbne diverse æsker, inden jeg kan finde noget. Uh - det er skønt - også at rydde det væk igen. Og de er ikke engang fyldte endnu.

Lige det sidste - æsker med dimser, brads, eyelets - sorteret efter farver, størrelser og det hele. De to af dem kunne ikke være skuffen, så de står på bordet med de ting, jeg bruger mest.

Det var så værelset - håber, det var hele smørren værd.

16 kommentarer:

Sabrina Krighaar sagde ...

Er du da vimmer det er lækkert! Ville elske at gå amok i alle dine ting :-D

Solveig sagde ...

Tillykke med dit værelse, det skriger på kreativitet.

Tak for kigget og inspiration.

God arbejdslyst :-)

aka sagde ...

Hold da fast hvor er det bare blevet flot.
STORT TILLYKKE MED HERLIGHEDERNE.

Hvor har du mange fine krukker,dåser og bøtter, og det ser ud som om, du har vældig overblik over dem. Virkelig lækkert rum.

Rigtig god arbejdslyst i din nye hule.

Mio sagde ...

DET ser bar HELT vild LÆKKERT ud : )
Stort tillykke med dit nye rum, kan godt forstå at du er super happy *GG*
At bruge skrå væggen på den måde er genialt, hurra for Ikea : )

Håber du må få utallige dejlige skønne timer i dit nye scraprum : )

Charlie sagde ...

Goddag det er Charlie Dronningen af Quickutz - jeg erklærer hermed Meltesens SUPERFLOTTE - gennemførte og smukke scraprum for officielt åbent og klipper den røde snor - NEJ vent lidt - det er da synd at klippe i den - kan vi ikke bare rulle den retur på rullen!! Vinker herovre fra og råber TIL LYKKE - det ser supergodt ud - de kurve du har hele båndruller i - er de også fra IKEA?? Et super værelse og sikken en orden på skrivebordet - LOV mig lige det ikke ser sådan ud altid - så bliver jeg altså FLOV. =0)

Marianne sagde ...

WOW - hvor er det bare blevet vildt flot!!!!!!!

10na sagde ...

ÅH, hvor er det flot, hvis jeg havde sådan et værelse, ville jeg aldrig komme ud "FNIS" Glæder mig til at se hvad du får lavet et spændende ting og sager der inde.
KH 10na

Ifversen sagde ...

Jeg gentager: jeg er slet slet slet slet ikke misundelig! Det er jeg altså ikke!!!!
TIllykke med det dejlige værelse!
PS: slet ikke misundelig

Karin sagde ...

For filan da Sus, kan godt forstå du ikke kan få armene ned ;-) ggeniale løsninger!!!

Raziel sagde ...

Lækkert værelse du har fået dig :)

LindaS sagde ...

OMG hvor ser det bare godt ud. Hjertelig tillykke med dit superfede og absolut genialt indrettet rum.

Berit Bilde sagde ...

Wow - det er da bare toplækkert. Tillykke med det paradis

Karina Bunkenborg sagde ...

OMG hvor er det blevet fedt Susanne. Det er da helt vildt så godt det er blevet. Jeg kan godt forstå du ikke kunne vente med at vise det frem.

gretheB sagde ...

Stort tillykke med dit nye værelse- hvor er det flot og rigtig mange gode ideer. Det giver i hvert fald inspiration til et par ændringer i mit scraprum. Super flot indretning - håber du vil rigtig mange dejlige timer i det værelse.

Bertram sagde ...

Tillykke med dit skønne nyrenoverede scraprum. Kan godt forstå din glæder over at man kan se alt uden at skulle åbne og lukke tonsvis af æsker.
Hvis du mangler selskab så siger du bare til - jeg ville elske at pille og kigge LOL

Alice Schmidt sagde ...

nøj, gid jeg også havde sådan et hobbyrum :-) vildt med alle de ting du har.