Sider

Besøgende

29 oktober 2010

Jeg har endelig fået scrappet igen...

Efter en laaaaaang periode uden den store lyst til at scrappe, og efter at have lavet mange hundrede kort, kom lysten pludselig over mig i går, da jeg faldt over det projekt, jeg startede på Celine Navarro's kursus til Convention.
Og sør'me, om jeg ikke også fik det gjort færdigt.


For det første, er Celine en utrolig inspirerende person, og for det andet, så har jeg faktisk glædet mig til at få albumet gjort færdigt. Så meget mig, at skulle male, klippe og klistre og sætte sammen - uden at det hele skal gå op i milimeter og alt for mange mål.
Det sjoveste har faktisk været, at kurset hed (så vidt jeg kan oversætte det med mit ringe kendskab til det franske sprog): "Kvinderne i mit liv"
- ikke fordi, dem er der jo mange af, men jeg havde faktisk ikke rigtig nogle egnede billeder. Og da der skulle en del til, ja - så tog jeg lige en række billeder af Christian, der tosser rundt med boldene. Men som sagt - det sjove har så været at scrappe Christian og boldene, med lyserødt papir, rub-ons med fugle og dertil hørende.


Men jeg synes, det er lykkedes rigtig godt, og har faktisk indset, at temaet i materialerne da ikke altid behøver matche det tema, man scrapper. En lille øjen-åbner til Meltesen. Og så siger jeg det endnu engang - lyserødt kan godt bruges til drenge lay-outs... hihi


Her er i hvert fald hele albumet. Og der er virkelig blevet malet, mistet, sprayet, stemplet, skrevet, klippet, syet og punchet til den store guldmedalje...  ;O)
 - ha nu en rigtig dejlig fredag og ikke mindst weekend, når du når til den... ;o)

5 kommentarer:

Marianne sagde ...

Sikke dog et fantastisk lækkert album med SÅ mange smukke og specielle detaljer!! Wow.,... Også rigtig god weekend til dig :o)

Karina Bunkenborg sagde ...

Sikke et spændende album med masser af farver og detaljer. Huskede du at nyde dit nye scraprum imens du scrappede :)

Vh Karina

Charlie sagde ...

Hejsa - ja det var et FEDT kursus! Dit album blev super lækkert og hvor er han altså NUTTET ham Christian - det blik kan da smelte hvemsomhelst!! Nu håber jeg at få scrappet lidt i weekenden på SAM - jeg trænger også til en lille omend kort KORT-pause og noget andet end jobsøgning hele tiden.
=0) hilsen herfra

Linn sagde ...

så flott albumet ditt ble :) jeg var også på kurset, men har ikke gjort det ferdig... Jeg syns også kurset var kjempefint og inspirerende :)

Scrappegal sørlending sagde ...

STIILIG!!!!
Mange kule detaljer, og mange kule måter å plassere titler på!!! :D

Også så gøy å lage minialbum. Jeg har plenty av planlagte slike prosjket, men som jeg aldri har fått begynt på engang....