Sider

Besøgende

18 september 2010

Så fik han brillerne, den bette...

... og jeg ville frygtelig gerne lægge et billede her, men han har simpelthen ikke villet have dem på længe nok til, at jeg har kunnet nå at tage et billede.
I guder - han skal lige vænne sig til dem. Det tror da pokker, så stærke som de er. Hans øjne render allerede i vand efter bare 10 sek. Vi andre skal godt nok også vænne os til dem, tror jeg - for er du da vimmer, nogle store øjne, der kigger ud bag glassene.


Og hold da helt op, der bliver noget pudsen på de briller, som de kommer til at se ud, når de små fingre helst skal have fat i glassene for at få dem af... hihi


Men -  vi tager den lidt ad gangen - og egentlig er han ikke sur over at få dem på, men det er som om, at han bliver nødt til at tage dem af, hvis han skal se rundt... ;o)
Lige nu får han sig i hvert fald en go' lur i barnevognen - og så er der hjemmebagt chokoladekage, når han vågner...

4 kommentarer:

Bertram sagde ...

UHM, jeg elsker chokoladekage (også LOL)
Det tager nok lidt tid for ham at vænne sig til dem, jeg synes indimellem også at bare mine solbriller kan irritere når de hænger der på næsen.
Godt at i er indstillet på at det kan tage lidt tid.
Velbekomme.

Karin sagde ...

Åhr det lille pus :-) tålmodighed er jo en dyd, og når man har en dejlig mor der bager og alting, så ser verden jo atter lys ud ;-)

Karina Beck sagde ...

Det må da også være svært at forstå for sådan en lille størrelse lige pludselig at skulle have sådan nogle på. Det kommer nok til at tage lidt tid at vænne sig til..
Chokoladekage lyder godt!!!!; )

aka sagde ...

Godt I er nået så langt.....og ting tager altså tid......
Afledning, tålmodighed og chokoladekage hjælper nok !
Held og lykke med projektet.