Sider

Besøgende

21 september 2010

Christian...

Ja - nu har han så haft sine briller en 4 dage, og jeg må sige, det går over al forventning. I weekenden var det rigtig sjovt bare at tage dem af for at få dem på igen - og så var det HELT vildt at kigge på gulvet. Han sad virkelig med snuden 20 cm fra køkkengulvet (et marmoreret agtigt linoleum) med åben mund og stirrede - kigge op på Thomas med et udtryk der sagde: "Far - har set gulvet? Det er helt vildt" - for så at stikke snuden i gulvet igen.


Men her de sidste par dage har han faktisk haft dem på i halve til hele timer. Og det er SÅ sjovt, når han når steder hen, han ikke lige har set gennem brillerne. Han stirrer virkelig med åben mund - i går fik han øje på fjernsynet. Det skal siges, at det altså er 40" - men han kunne åbenbart lige pludselig se det meget klart, og han lige frem jublede over det.


Vi laver så bare ikke andet end at pudse - nærmere vaske briller konstant. Det er chokoladekage, smørreost, havregrød og diverse, han får smurt ud over glassene og hele stellet. I Guder...
Men jeg er glad for, at det til syneladende går rigtig nemt, og at han faktisk er glad for at få dem på.


Jeg skal lige lægge et billede een af dagene. Han får simpelthen de største øjne i det lille ansigt. Se, det skal man så altså lige vænne sig til... ;o)
Den står nemlig på lidt rengøring nu - skulle bare lige lave en hurtig overspringshandling... ;o) 

5 kommentarer:

aka sagde ...

Tak for et festligt - og positivt - referat fra Christians nye hverdag. Det lyder til at give jer alle nogle sjove oplevelser.
Dejlige nyheder.
Og så kan jeg ikke lade være:
Ka' du se hva' jeg sa' ?

Berit Bilde sagde ...

Jeg smiler glad, når jeg læser dit indlæg. Hvor dejligt og nyt for Christian.

Charlotte Ravn sagde ...

Dejligt at han er ved at vænne sig til brillerne og opdage verden påny! Hit så med det billede!!

Karina Beck sagde ...

: ) Hvor er det fantastisk at en hel ny verden åbner sig for ham !

Eva (Fister) sagde ...

Tillykke med brillerne til den bette :) Min ældste fik også briller, da hun var en lille prutfis, og jeg var imponeret over, hvor nemt det gik med at få hende til at gå med dem. Hun satte virkelig pris på, at der åbnede sig en helt ny verden for hende.