Sider

Besøgende

15 september 2010

Langt om længe har jeg fået scrappet...

Lysten til at få scrappet har ligget på et meget lille sted de sidste mange måneder. Jeg har simpelthen ikke kunne finde ro til det. Derfor har jeg haft det skønt med at lave enkle og nemme kort - og ikke mindst producere blomster i rå mængder.


Men så var det, jeg fik taget de herlige billeder af Christian, der er ved at fylde vinreolen op. Og jeg fik faktisk lyst til at scrappe dem. Og jeg var slet ikke i tvivl om, hvilket papir jeg skulle bruge. Jeg har brugt det rigtig meget - netop fordi, der er så mange farver i det, og passer så godt til al drengenes legetøj osv.
Så det blev altså fundet frem igen, billederne blev printet og så blev det hele pakket sammen og taget med til Lunderskov i går. Og jeg fik lavet et helt minialbum - godt ikke mange sider, men jeg fik lavet et helt minialbum.Papiret er fra Karen Marie, og der ud over har jeg brugt ensfarvet karton, mønstertape, ispinde, snører, mal-selv-vendespils-brikker, der hersens indeks-dimmere i metal, blå sværte, punches og en sort tush.


Ja - jeg fik lavet hele albumet i går. Dog har jeg lige tilføjet den lille tag på forsiden her til morgen - men ellers nåede jeg det hele i går.


Døøøøøgtig... ;o)

7 kommentarer:

Marianne sagde ...

Du har ikke tid til scrap - og så laver du ige et helt album!! Er dybt imponeret - og det er jo blevet skønt :o)

Bertram sagde ...

Fantastisk minialbum, og tænke sig at du lavede det hele på en aften.
Skønt baggrundspspir og perfekt som du siger til farverige billeder.

rhh sagde ...

et rigtig flot minialbum med knald på farverne, og så kan jeg godt lide den stribe med overskrift du har ladet gå igen på alle sider, og med enkelt ord fremhævet med store bogstavfelter

Charlotte Ravn sagde ...

Herligt at se dig lave et af dine lækre minialbums igen. Du er bare genial til at lave minialbums Sus!

Linda sagde ...

Det er da rimelig godt gået at du kan nå det på en aften :0) Og hvor er det lækkert med nogle dejlige farver. Godt du kom i gang igen :0)
Kan du forsat have en god aften.

Mio sagde ...

På en aften : 0 godt gået : )
Super flot album, skønne glade farver.

Karin sagde ...

Dejligt at se noget scrap fra dig igen, og de farver kan man jo kun blive glad i låget af ;-)
Det bliver spændende at høre om hvordan Christian tager at få briller på.