Sider

Besøgende

14 september 2010

De her blomster...

Nu har jeg igen siddet og punchet, krøllet og bukket blomster. Og når man nu har taget hul på et ark papir, så kan man lige så godt gøre det færdigt - og jeg må sige, at det sank HELT VILDT i min beholdning i går, da jeg satte nogle af dem til salg.


Så jeg har lavet flere - og denne gang igen i nye udgaver:


Her jeg jeg brugt en scallop udstansning og en udstansning med en medium retro flower. Jeg har bukket en scallop og to retro, som jeg har vist i denne tutorial.
Her har brugt de samme punches, men i stedet krøllet bladene over en strikkepind.
Og sidst med ikke mindst, så har jeg lavet denne af tre scallop udstansninger som alle er klippet som i den førnævnte tutorial, men alle rullet og krøllet. De to inderste mest, og den nederste kun en smule og den modsatte vej.


Ja - og som sagt, når man nu har hul på papiret, kan man lige så godt gøre det ordentligt, hvilket her hos mig betyder et hav af blomster. Så jeg har sat flere blomster til salg... ;o)


Og så var jeg jo ved optikeren med Christian i går - de havde endelig fået nogle små børnestel hjem. Og de var bare de sødeste... Han får sig et par rigtig glade grønne briller - og han var helt med på den. De blev sidende, da han skulle prøve dem på.
Han syntes, det var alletiders - især at man kunne prikke fingrene mod glasset uden at få dem i øjnene. Så cool.
Så om en lille uges tid skulle de gerne være klar.


Men I skal da lige have et billede af krudtuglen. Han er ret kreativ, og til tider tror jeg simpelthen ikke på, at han ikke ser bedre. Men måske kan man føle sig frem til meget - han har i hvert fald gjort sig stor umage med at få de bolde lagt til rette i vin-reolen... ;o)


2 kommentarer:

aka sagde ...

Du er da bare blevet en blomster-nørd. hihi. Og den ene er jo flottere end den anden.
Køn dreng du har, og spændt på at se/høre om brillerne. Det lyder i hvert tilfælde smart.

Berit Bilde sagde ...

Lækker dreng!
Godt at du tænker positivt mht brillerne. Det smitter sikkert også af. Det er jeg sikker på.

Ja, når man nu ved, hvad der er "galt" så bliver man meget forundret alt det, som de trods alt kan. Den fornemmelse kender jeg :-)