Sider

Besøgende

17 august 2010

Scrap-indkøb i Tiger og lidt kort deraf... ;o)

Stærkt inspireret af Annette, var jeg lige i Tiger for at hente scrapting og diverse. Det er vist alligevel første gang, jeg har brugt lidt over 300,- i den butik.


Men det blev altså også til både muffinforme, mal-selv-vendespil, glansbilleder, mønstertape, et sjovt kortspil med vintage-dyr, et kæmpe kortspil (perfekt til et minialbum), nogle små æsker til opbevaring og så nogle magnetholdere til min skråvæg. Og den skråvæg med magnettavlerne har jeg endelig fået fotograferet - og bær lige over med rodet. Det magtede jeg ikke lige gøre meget mere ved.

Ikke nok med at, at synes det er SÅ smart fundet på at opbevare ting og sager på den måde - men man kan jo tage dem ned, når man skal bruge det, der er i dem - så jeg måtte altså lige have 8 mere af dem... ;o)


Og så skal I da lige se et udpluk af de glade og farverige kort, jeg fik lavet til Cancerkort - af muffinsforme, glansbilleder og mønstertape...

Hopla - de blev vist ikke alle lige skarpe...
Sløjferne på kortene har jeg også lavet af tape, der er lagt dobbelt og snøret sammen med lidt bomuldssnor.


Og så må jeg vist hellere hoppe af her og holde Christian lidt i ørerne. Måtte jo hente ham fra dagplejen, da han havde grædt hele formiddagen, ville ikke spise noget - ja, ville i det hele taget ikke noget som helst. Og sådan er det stadig. Han har sovet en time - og er møg-hamrende træt. Tror, det er de forbandede tænder, der driller ham - hans kindtænder vil også bare alle sammen frem lige nu. Lille stakkel...

9 kommentarer:

HenrietteH sagde ...

Halløjsa - hvor er det bare en smart opbevaringsvæg... og så på en skråvæg...

Dejlige farverige kort du har lavet...

Held og lykke med lillemand og tænderne...

Marianne sagde ...

Uha, det er det fede ved Tiger-butikken - kan lige forestille mig, hvor meget man kan få for 3oo kr... Super dejlige kort allesammen :o) God bedring med sønnen - håber han snart er okay igen - tænder eller ej :o)

aka sagde ...

Aih, hvor smart med den skråvæg. Der kan godt nok være meget dims i de kurve. Lækkert.
Ja, det er strengt når tænderne kommer, men når man ved, hvad det er galt, så kan man bedre klare det. Ikk ?

Gitte sagde ...

Uhh- ting og sager, som bare smager af scrap kan man hurtigt finde. Og de små muffinsforme ser bare godt ud på dine kort.
Tak iøvrigt for dine søde kommentarer på min blog. Af en eller anden årsag har jeg kun haft din gamle blogadresse, så nu har jeg rettet mit link til din nye blog.

Karina Beck sagde ...

Hvilket rod? Den ser lækker ud din scrapplads og smarte løsninger til skråvæggen.
Det er flotte kort i dejlig stærke farver!

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke fint der er blevet på dit værelse! Super gode opbevaringsløsninger på den dumme skråvæg. Ja Tiger er en sjov butik!

Signe Bendorff sagde ...

Næhhh sikke fine ting... det er altid godt lige at slå et smut forbi Tiger ;)

Ret smart sløjfe af tape

Mette sagde ...

Jeg er vild med stærke farver, så super skønne kort du har lavet. Fed blog du har.... kigger snart forbi igen.

God weekend
Mette

Charlie sagde ...

Sikke nogle dumme bisser... god bedring med ham. FIN ide og rod - hvilket rod - det er jo et scrapværelse ikke en operationsstue! Ser supersmart ud. Tak for kigget -