Sider

Besøgende

11 oktober 2010

Og så er der jo det her værelse...

Uha - vi var i IKEA i fredags, Thomas og jeg for at finde alt det, jeg nu skulle bruge til drømmeværelset. Thomas har næsten brugt hele weekenden på at få det sat op, og nu mangler der også bare et par stænger og nogle skuffe-dimmere, der skal hænges op.


Jeg tror, han var ved at få pip, for hver gang han gik derfra, fløj jeg ind og begyndte at fylde på de steder, der var klar... ;o)


Men jeg har lovet billeder. Det er så bare ikke lige klar til fotografering endnu - det tager dæl'me lang tid at få det hele ryddet på plads. Men her er et par sneak peaks...

Ja - behøver jeg sige, at jeg knokler for at få det klart, så jeg kan komme til at sidde og lave noget???
Men, hvor er det bare fedt, at ALT får en plads, og at der er plads til det... ;o)

8 kommentarer:

Raziel sagde ...

Ser godt ud indtil videre. Glæder mig til at se det færdige resultat :)

Sabrina Krighaar sagde ...

Uhh, det ser godt ud - glæder mig til at se det færdigt.

Charlie sagde ...

Trist der er så langt mellem vores huse - for jeg ELSKER også det der med indretning og systemer. Ser KNALDGODT ud det vi kan se pt - kan godt se for mig at du står lige bag T. med næste kasse blomster klar såsnart han har skruet et skrue i. Han må være blevet god til at tælle til 100 (tihi) - jeg ville have været præcis magen til. Når sådan noget er i gang skal det bare blive færdigt og ISÆR når det er scraptingene. TAK for kigget - holder øje med næste opdatering med fotos. =0)

Karin sagde ...

Ohhh, det tegner rigtig godt Sus ;-) er SÅ glad på dine vejne, og mon ikke humøret også får et par takker opad? ;-)

aka sagde ...

YES - så sker det ! Hold op hvor ser det spændende ud. Og sikke da fine glas til blomster og knapper.
Jeg elsker også systemer, og her ville jeg virkelig kunne få flere dage til at gå med at sætte i dåser og bøtter, og forfra igen......tænk nu, hvis der var en anden mulighed for at arrangere...Det er sååå hyggeligt.

Holder øje med dig...og glæder mig til at se mere...
God arbejdslyst indtil da.

Anjashobby sagde ...

Uha glæder mig til at se mere...bliver vildt nysgerrig...det man kan se frister til at selv at få sorteret op i farver osv..

10na sagde ...

Åh, jeg er helt grøn af misundelse, hvor ser det bare flot ud. Glæder mig til at se mere. Fortsat god arbejdslyst til dig og gemalen ;o)
KH 10na

Scrappegal sørlending sagde ...

Hei!

jeg finner ikke bildene av det ferdige rommet enda....
Har du lagt dem ut?? Er så spent!!! :)