Sider

Besøgende

02 april 2008

Endnu et minialbum...

Jeg har faktisk glædet mig rigtig meget til at vise dete album - det var et jeg lavede til ScrapQueen konkurrencen på multiscrap's hjemmeside som inspiration til opgave 6.

Jeg har aldrig arbejdet med orange og lilla sammen før, men jeg blev faktisk ret glad for det, og da jeg liiiige havde billederne til det, var det en vildt sjov opgave, som jeg faktisk er blevet rigtig glad for.
For sådan kan det gå, når man lader de to knej'te være alene hjemme en halv dag...

5 kommentarer:

Betina Olesen sagde ...

Wauw..det er bare så flot det album... rigtig mange lækre detaljer.... men må give dig ret i, at det også var farver jeg ellers aldrig ville bruge....men de er jo skønne sammen..

Hygge far Betina

Majer sagde ...

Det er super lækkert og gennemført dit minialbum... også selvin farverne ikke lige er mig ;-)

Dorit sagde ...

Tillykke med alting, vægttabet, det nye job og dit kursus i design til vores LO'er, det var lige det, der skulle til for at jeg fik nogle detaljer sat på plads. Hørte ikke nogen, der ikke synes din gennemgang var super.
Og egentlig kunne der vel komme det kursus II næste gang, der er da vist nok at tage fat på og gå i dybden med.
Hilsen og tak fra Dorit

charlotte sagde ...

Caspers doodlinger ... hehehe! Det er da for morsomt. Godt du tog billeder af hans kunstværker! :-)
Super flot album med rigtigt lækre farver. Tror aldrig jeg selv var kommet på at blande orange med lilla - men det ser altså drøn-godt ud.

Betina Olesen sagde ...

Tak for de pæne ord på vægttabskontoen..... synes også at du selv er for sej.... du så da hammer godt ud, man kan virkelig se at du har tabt dig.... selvom du så temmelig forskrækket ud i lørdags da jeg sagde det til dig.... men måske du ikke vidste hvem jeg var ;-)

Hygge fra Betina