Sider

Besøgende

31 marts 2008

Årrhhh - sådan lidt af hvert...

Ja - der sker så meget hér.

Først, så ja, jeg fik et nyt arbejde og starter i morgen som teknisk assistent (eller teknisk designer hedder det vist nu om dage) ved Aaberaa Kommune. Og jeg glæder mig faktisk.
Så jeg havde sidste dag i butikken i dag - en tem'lig kort en, for jeg måtte gå allerede kl. 10.30. Og her kommer så det andet punkt:

Casper har fået skoldkopper, og Thoms er ude hele dagen i morgen, og kunne ikke blive hjemme, og jeg nægtede at melde fra den første dag på det nye arbejde. Så dårlige forældre var vi, og jeg kørte hele vejen til Løgstør for at aflevere Casper hos sin farmor, hvor han så bliver resten af ugen.

Det trejde er så, at jeg jo lige skulle være hjemme igen til kl. 18.30, da jeg havde aftalt en rundvisning ved Fitness Syd i Aaenraa.
Jeg blev ringet op af en flink'er dame derfra, der kunne fortælle mig, at jeg havde vundet 3 måneders gratis træning hos dem. Skulle lige granske hjernen for at finde frem til hvordan, men det var en eller anden seddel, jeg havde udfyldt, mens vi sad på Sønderborg Sygehus for nogle måneder siden og ventede på, at de fjernede Caspers polypper. Så det var hvad der kom ud af den ventetid...
Jeg starter dernede på torsdag, hvor jeg får en instruktør på...
Det var da lige vand på min mølle - så kan det være, der kommer lidt gang i vægttabet igen ;o)

En lang smørre - og kom du hele vejen igennem, så tak fordi du læste med.
Og fortsat go' dag...

6 kommentarer:

troll13 sagde ...

Tillykke med dit nye arbejde, det er da fedt.
Trist med skoldkopper, de kommer aldrig belegligt, heldigt at I har den mulighed, at aflever ham.
Og tillykke med gavekortet, det er da en kanon overraskelse, når man helt har glemt, at man er med ;o)
Pøj, pøj med dit nye arbejde, og god bedring med sønnike.

Karin sagde ...

Jamen der sker da noget i det lille hjem, Sus. Hi hi, Laura var lige startet med skoldkopper da jeg var der sidst... det kan være jeg har tager et par stykker med, som du har fået med hjem til Casper ;-)

Annika sagde ...

Held og Lykke i morgen med opstarten :)
Mon ikke Casper nyder at være hos Farmor? Det kan jeg forestille mig.
Og det er da bedre at han er der og hygger sig med god samvittighed, end at han er hjemme. Farmor skulle vist kunne gøre det samme som du kan i den situation - og den generation er jo vigtig for børnene...
Så hav I bare god samvittighed.

Oven i det, kan du også være træt når du kommer hjem fra jobbet, fyldt efter at have skulle igang med en masse nyt. Nu kan du tage en "blid" opstart, med muligheder om aftenen.
Nyd "ferien" ;)

piabau sagde ...

Held og lykke med begge dele og god bedring med Casper godt der er en farmor der kan træde til

rnielsen79 sagde ...

Hjerteligt tillykke med det nye job og det vundne motionskort :-) Casper kommer nok til at hygge sig sammen med farmor, og så har du også lidt ro på de første dage på jobbet. Ville ønske vi kunne bytte, jeg ville så gerne have skoldkopper til Phillip inden jeg starter job den 22.....men det er ikke sikker at kopperne vil være med til at bytte dreng .... Rigtig god uge Susanne.

Charlotte Ravn sagde ...

Altså!! Du er fisme altid så heldig, mon ikke du snart vinder den store gevinst i lotto? Tillykke med gevinsten, det glæder jeg mig til, at høre mere om!
Stakkels lille Casper, godt at farmor kunne tage over, jeg kan godt forstå du ville være ked af at melde afbud den første dag! Ses i aften!