Sider

Besøgende

16 februar 2011

Jeg laver et herligt stykke makværk...

... ved mit bord. Det sviner, mine fingre er halvt grønne og hvide på spidserne, og det flyder med mist, modeling paste, glimmer, distress ink og hvad dertil hører.


Men det er super fedt, er det.
Jeg har meldt mig på et online kursus, der holdes af nogle vildt dygtige piger, der er i fuld gang med at øse ud af deres skønne ideer - og det er virkelig inspirerende, og fantastisk sjovt.


Desværre kræver det en hel masse tålmodighed, da det hele skal tørre et utal af gange, inden man kan komme videre. Jeg har gang i et par projekter for ikke at få noget ødelagt, inden det er tørt - bare fordi min tålmodighed ikke kan lade det være.


Men jeg har fået et af mine projekter færdigt, og jeg må sige, at jeg egentlig blev meget godt tilfreds med resultatet, selv om det overhovedet ikke blev, som jeg lige havde tænkt det... ;o)Og så vil jeg da lige vise et enkelt kort, jeg lavede til Anja og gemalen, der havde kobberbryllup i går:

11 kommentarer:

Eva (Fister) sagde ...

Øj, hvor ser det bare for vildt fedt ud! super flot!

Charlotte Ravn sagde ...

Wauh hvor er det lækkert Susanne! Uh, hvis ikke det var fordi jeg skulle på Anna og Nats kursus i Munchen snart, så havde jeg bestemt også meldt mig til det kursus. Det er vildt fedt!

Bertram sagde ...

WOW, det er blevet vildt godt. Glæder mig til jeg få lidt fred for de langfingrede børn og selv komme i gang med svineriet.

Annette sagde ...

WOW hvor er det bare blevet flot. Jeg er også på det kursus - og det er jo fantastisk. Glæder mig til at se mere fra dig.

Katrine (Kat) sagde ...

Det ser bare super sprødt ud :) super lækkert! :)

Charlie sagde ...

SKØNT LO - og dejlige billeder - hvor ser Christian stor og fornuftig ud i sort/hvid og med sine fine briller - kan godt huske det fra min datter der også kun var 2½ da hun fik sine briller - det ændrer både deres eget syn på verden og verdens syn på dem, ikke! Desværre er jeg ikke en god "griser" men jeg beundrer jer der kan og får noget så fint ud af det. Kortet er også lækkert. God KOLD onsdag - I har sikkert sne - vi fryser bare her.

Anne sagde ...

ØJ et lækkert layout! Jeg havde under ingen omstændigheder evnet at vente, så jeg er ekstra imponeret!:)

Karin sagde ...

Totalt spændende Sus :-) gad vide om man kan nå det endnu??

Karina Beck sagde ...

Det er blevet kanonlækkert dit layout. Superflot farve, du har lavet det i og flot paste landskab.
Jeg venter venter og venter på at det tørre ; )

LindaS sagde ...

OMG - super ide med et online kursus - fantastisk resultat - så meget lækkert at se på.

Connie sagde ...

Super lækkert layout. Fed detaljer. Er vild med farver og dine bogstaver.