Sider

Besøgende

24 januar 2011

Øj øj - det er vist ved at være længe siden...

... og der sker da også lidt i mit liv.


Jeg hygger mig stadig med at lave kort til Cancerkort og Multikort. Og lige nu står den på konfirmation... Det er både kort og Toffifee æsker, jeg roder lidt med.
Et lille udpluk af det, jeg har lavet:

Og så er jeg jo kommet på Design teamet hos Anjas Hobby. Har allerede været på besøg i butikken nogle gange, og den er bare super skøn. Og jeg glæder mig vildt til også at skulle holde nogle kurser. De er ved at være fastlagt, så hold øje - meltesen skal bl.a. krølle blomster... ;o)
Der har jeg også rodet med konfirmation. Mon ikke sådan en gang om året sætter mig lidt i træning, til når Casper skal konfirmeres om en 8 års tid...???


Ja - den rod skal starte i skole til sommer. Og alle de her møder med skole, børnehave og indskrivning er begyndt, så det begynder altså at blive virkelighed. han glæder sig nu også, selv om han mener, de ikke rigtig kan lære ham noget, nu hvor han kan læse, regne og tælle til ti på både tysk og engelsk... ;o)
Jaja - han bliver jo nok klogere.


Christian er blevet en lille dreng, er han.
Han går godt nok ikke rigtigt endnu - tager dog en ti skridt, hvis han er sikker på, der sidder en i den anden ende og griber ham. Jeg tror nu ikke, der går lang tid, før han er over alt.
Modsat Casper er det her rodEN.Casper har altid (næsten) hørt efter, hvad der blev sagt og ikke haft den store trang til en hel masse ballade.
Ham her - det kan godt være, han kigger på en, når han får beskeden om at holde snitterne for sig selv, men man kan lige frem se på ham, at han bare sidder og tænker: "Jaja - jeg hører, hvad du siger. Men bliv nu lige færdig, så jeg kan fortsætte..." For ja - han fortsætter bare sit forehavende, når man har sagt sit...
Jeg ved mange siger, vi har været for godt vant - men når man nu har været det, så er det dæl'me et hyr, når der pludselig dukker sådan en lille knallert op i huset.


Tjah - hvad sker her ellers?
Ikke det helt store - vi har fået ny sofa, hvis det kunne interessere nogen.
Og har du læst med så langt, så tak for det - og rigtig go' mandag... ;o)

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Til lykke med sofaen - velkommen retur her i blogland og UHA de bliver store de drenge kan jeg læse. Kan se C den yngre sende dig et blik og rumstere videre - fnis - og så er jeg sikker på du alligevel sætter pris på han ikke bare er FOR nem - det er jo gode tegn på at han har fået øjnene op for livets fristelser og muligheder, ikke?? Jeg er sikker på I får styr på ham inden han skærer dæk op på biler og slår ældre damer ned =0). Dejligt at læse lidt fra din ende af Danmark - så HEJ herovre fra. Og PS så havde jeg jo nær glemt at skrive dine ting SELVFØLGELIG er fine allesammen.

Benita sagde ...

Selvfølgelig har jeg da læst med så langt. Man er vel nysgerrig... ;)

Stort tillykke med sofa, designteam, indskrivning (har selv været igennem det i år) og at du er så sindsygt aktiv som du er.

Glæder mig til at være i designteam med dig hos Anjashobby. Måske skal vi bede Anja holde møde en gang i kvartalet, så vi kan mødes og snakke. :) Det var jo så hyggeligt sidst.

alfie sagde ...

Tillykke med sofa og DT stillingen.

Lækre ting du har fået lavet.

Bertram sagde ...

Jeg vil også gerne have en ny sofa, men den tid kommer jo nok ;-)
Tillykke emd DT jobbet, det er fortjent.
Sådan er dte vist bare med de yngste børn! her i huset er det også den ældste der hører bedst efter, utrolig nok for hun er snart 16. De andre opfører sig præcis som din den bette. Det skal i nok få megen fornøjelse af GGG