Sider

Besøgende

19 juli 2008

Vores sommerhus-tur...

Vi har lige brugt en dejlig uge sammen, Thomas, Casper og jeg.
Vi havde lejet et skønt sommerhus, og vejret var rigtig lækkert. Vi havde regn en nat, et par dryp en enkelt dag og på afrejsedagen regnede det så... Det blæste en del, men med så meget vand omkring sig, blev det hele bare meget flottere at se på.

Vi fik i hvert fald set en masse flot natur og gået os nogle ture. Her er Casper og jeg i gang med at træde på hinandens skygger:


Og dette billede blev taget et sted vest-på, hvor vi troede, vi kunne finde de vilde heste - nej, sådan var det ikke, men det var flot... ;o)Og her solnedgangen - taget med min mobil med en eller anden overdisponerings-effekt. Det er stranden få minutters gang fra sommerhuset.


Der er taget så mange gode billeder i løbet af den uge, og jeg skal have fundet de bedste frem (sammen med en kæmpe stak andre) og have dem fremkaldt. Mere at scrappe... LOL

4 kommentarer:

Karin sagde ...

Det lyder da bare som en kanon uge I har haft. Glæder mig til at se dig igen :-)

MH72 sagde ...

Det lyder som en dejlig uge - og det solnedgangsbillede er da for fedt!
Ses vi tirsdag?

Charlotte Ravn sagde ...

Ih det lyder som en dejlig tur, glæder mig til at høre mere om den i morgen! Dejlige billeder og jeg glæder mig til, t se dem omsat i albums!

Jette / ma11edina sagde ...

Det lyder som en rigtig sommerhus-ferie i sommer-dk! Fantastiske fotos du har fået i hus...den solnedgang er da helt fantastisk!