Sider

Besøgende

26 marts 2008

Mini-album

De sidste to tirsdage sammen med Mafiaen, har jeg brugt på at få lavet dette mini-album om den dag køkkenet blev forvandlet til et bombekrater efter Casper og jeg bagte. Thomas var lige et smut forbi med kamaraet, og det er hvad det blev til:


Jeg har brugt papiret "Annikas Collors" fra Karen Marie Klip sammen med ensfarvet karton, farvede kvadratiske kuverter, bomuldssnørrer i forskellige farver, bånd, alle mulige små metaldimser, velcro, chipboard-bogstaver købt i Netto og blå stempel-sværte.
Der er lommer til alle de billeder, der ikke kunne være på siderne - samt til opskriften...Og hvad angår vægttabet, så er der ikke så meget at prale af. Jeg har holdt påske og det har altså kostet et ekstra kilo i den forkerte retning. Men - jeg lader mig ikke slå ud over det - det er stadig 12 til den rigtige side, og jeg skal nok komme efter det igen.
Jeg skal til job-samtale i dag, og kan forhåbentlig starte allerede d. 1. april. Så læser du med inden 11.30, må du da gerne krydse, hvad krydses kan... ;o)

7 kommentarer:

Mutte sagde ...

Super flot album med mange lækre detaljer. Held og lykke!

piabau sagde ...

Et rigtig flot album i friske farver og mange lækre detaljer

Rumlebumle sagde ...

Skøøøøønt album og skønne farver.. Må jeg købe din håndskift!? hehe..

Håber du får dit kinderæg idag :)

Maria sagde ...

*krydse krydse* Håber det går godt!!
Jeg er pt i samme situation med job, så håber virkelig du får det, hvis det tegner godt!! :-)
Super lækkert album - dejligt at kunne se tilbage på hverdagsprojekter. Er sikker på børn elsker at se det igen og igen.
Pøj pøj

Maria sagde ...

Kan afsløre at det smitter. Jeg er lige blevet ringet op og kaldt til samtale i morgen. Kom til at tænke på dig, så du måtte lige have en ekstra hilsen :-)

Charlotte Ravn sagde ...

Du er simpelthen genial til de minialbums! Du ryster den ene gode ide efter den anden ud af ærmet....håber din kreativitet smitter mig bare en lille bitte smule ;)

Sine sagde ...

Hihi.. Sikke et skægt bage album. Jeg er vild med titlerne!!