Sider

Besøgende

15 januar 2008

Den Store Udfordring...

... er jeg ikke med i... :o(
Et eller andet gik galt - så min tilmelding gik tabt. Men jeg fik da lavet den første udfordring, som jeg så kan vise hér - om ikke andet.
De tre kriterier var en masse bling, omkring en person man beundrer og så skulle layout'et liftes fra en anden blog.

Dette blev om min søster - og layout'et er liftet fra Lisettes blog, hvor jeg har ladet mig inspirere af cirklen...Billedet hr fået en gråtone og behandlet i PhotoShop med et filter. Teksten er skrevet på billedet og dernæst printet i størrelsen 22,5x22,5.
Papir og brads (og glitter på dem) er fra Karen Marie Klip, metablomsterne er fra Panduro, de grønne prikker er malet med en pen fra Zig, og de små "bling" perler er købt i BR (rent faktisk beregnet som et strygemærke til tøj).
Har lavet et lignende LO om min bror, men det er med i en konkurrence - så det venter til senere... ;o)

3 kommentarer:

piabau sagde ...

Et flot lo med mange fine detaljer. Synd du ikke kom med i udfordringerne men ja du kan jo godt deltage sideløbende, jeg glæder mig til at se dine bidrag.

Karin sagde ...

Rigtigt lækkert LO Susanne. Smuk søster :-) Det var da surt at du ikke kom med i konkurrencen, men heldigvis et LO du kan bruge alligevel, og ikke et underligt emne som ikke kunne stå alene.

Charlotte Ravn sagde ...

Det ser kanon godt ud den måde du har lavet billedet på! Rigtigt flot LO og rigtigt rigtigt ærgerligt, at din tilmelding til konkurrencen er forsvundet :(