Sider

Besøgende

19 november 2007

CyperCrop

I går havde jeg tænk, at jeg skulle have besøgt mafiaen i sommerhuset, men der var så mange ting, der lige skulle ordnes. Jeg vaskede faktisk bilen, helt selv for første gang.
Det betød så også, at jeg fik tid til at deltage i Cypercrop'en på TheScrapCat.
Og det blev da til 3 lay-outs og et kort:

Yesterday I had in mind to visit the mafia in the summer cotage, but I just had so many things to do at home. I even washed the car for the first time.
But it ment, that I had the time to join the Cyper crop on TheScrapCat, and I ended up making 3 lay-outs and a card:Skitseudfordring:
Scrapmap challange:
Skitseudfordring + brug knapper og blomster:
Scrapmap challange + use bottons and flowers:
Skitseudfordring:
Scrapmap challange:
Brug konvolut til tekst, stickers og bånd til et valgfrit emne:
Use envelope for text, stickers and ribbon on any topic:

4 kommentarer:

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke nogle supe lækre ting du har fået lavet Susanne. Det er helt fantastisk flot med de grå, hvide og sorte farver på det øverste! Jeg er vild med alle 3 layouts og dit kort er super sødt! Du er bare så kanon dygtig! Du var savnet i sommerhuset!

Majer sagde ...

Jeg er total vild med det øverste LO med søskende. For det førse så er det et rigtig godt billede, for det andet så har du givet det nogle fantastiske omgivelser, der oser af harmoni.

charlotte sagde ...

OJ - hvor nåede du at lave meget. Og sikke lækre ting du fik kreeret. Jeg er vild med det sort/hvide LO! Lækkert!!! Og det "med kniv og gaffel" blev også super skønt. Flot brug af BG ark!
Jeg kan li' det hele! Du er dygtig. :-)

Cowgirl sagde ...

Dit øverste LO med søskende er bare så flot - 5 stjerner herfra og så kan jeg godt lide din lille kniv og gaffel på det andet LO...produktiv dame...fik du taget billed mens du så vaskede bil ???